Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven verzorgt de Celelezing. Hij zet zich in voor het verbinden van de wetenschappelijke wereld, bedrijfsleven enonderwijs.
Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven verzorgt de Celelezing. Hij zet zich in voor het verbinden van de wetenschappelijke wereld, bedrijfsleven enonderwijs. (Foto: )

Celelezing over techniek en kunstmatige intelligentie

Zwolle - Maarten Steinbuch van de TU Eindhoven verzorgt woensdag 6 november in Academiehuis De Grote Kerk de jaarlijkse Celelezing.

De lezing duurt van 19.00 tot 21.30 uur, het slotwoord is van burgemeester Peter Snijders. Steinbuch zal tijdens de lezing een blik in de nabije toekomst werpen, waarin de toepassing van techniek en kunstmatige intelligentie al ver in ons leven zal zijn doorgedrongen. De lezing begint om 20.00 uur in het Academiehuis Grote Kerk, maar de deuren gaan al om 19.00 uur open voor wie geïnteresseerd is om de uitgestalde technologische snufjes te bekijken, zoals een 3D-voedselprinter, of voor wie een spelletje wil spelen met een robot. Maarten Steinbuch is als geen ander uitgerust met de expertise om in onze technologische toekomst te kijken. Als hoogleraar Systems & Control aan de Technische Universiteit Eindhoven zit hij bovenop zowel de nieuwste ontwikkelingen van geavanceerde techniek als de toepassingen ervan. Steinbuch zet zich in voor het verbinden van de wetenschappelijke wereld, bedrijfsleven en onderwijs. Voor de versterking van de regio Zwolle, heeft hij de nodige tips.
Toegangskaarten via www.celelezing.nl.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden