Jan Terlouw
Jan Terlouw (Foto: Onbekend)

Jan Terlouw spreekt op Dag van de Duurzaamheid in Zwolle

Zwolle - Op de Dag van de Duurzaamheid, donderdag 10 oktober, houdt STORM in Recruitment samen met Academiehuis De Grote Kerk Zwolle een avond met Jan Terlouw.

Theatermaker Boudewijn Koops gaat tijdens deze avond in gesprek met schrijver, politicus en bepleiter voor een duurzame en meer verbonden samenleving Jan Terlouw. De bijeenkomst start om 19.30 uur.


Schrijver en politicus Jan Terlouw kwam bij DWDD in de spotlights met zijn pleidooi voor meer ‘touwtjes uit de brievenbus.’ Hij bedoelde daarmee dat we maatschappelijke én klimatologische problemen echt alleen kunnen aanpakken als we elkaar weer gaan vertrouwen. Gezamenlijk verantwoordelijkheid nemen voor een gezonde aarde en een verbonden samenleving, dat is wat Terlouw ons wil meegeven.


Zwolse theatermaker, acteur en artistiek leider van De Zwolse Stadsproductie Boudewijn Koops is de gastheer van de avond. Zwollenaar singer-songwriter Aïrto (o.a. bekend van The Voice of Holland en De Beste Singer-Songwriter van Nederland) treedt die avond op. 

Deze avond organiseert STORM in Recruitment in samenwerking met partner: Het Academiehuis Zwolle. Het Academiehuis biedt educatieve programma’s aan voor alle Zwollenaren in de Grote Kerk, waar de ambiance alleen al tot inspiratie leidt. Ze dragen bij aan leren, innoveren en talentontwikkeling.


Ter gelegenheid van zeven jaar STORM in Recruitment organiseert STORM dit moment. STORM vindt het belangrijk te verbinden; professionals aan organisaties (en andersom) maar ook ideeën, mensen en mooie initiatieven om zo een sociale impact te maken. Lees meer over STORM op www.storminrecruitment.nl.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden