Op zaterdag 9 en en zondag 10 november wordt het grootste flipperevenement van Europa gehouden. De organisatie zoekt vrijwilligers.
Op zaterdag 9 en en zondag 10 november wordt het grootste flipperevenement van Europa gehouden. De organisatie zoekt vrijwilligers. (Foto: )

ZwolleDoet: van flipperen tot werken op de dierenambulance

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Voor elkaar.

Flipperevenement

Op zaterdag 9 en en zondag 10 november wordt het grootste flipperevenement van Europa gehouden. Er zijn wedstrijden op flipperkasten, sprekers en allerlei nieuwe en oude flipperkasten die bezoekers kunnen uitproberen. Om dit mogelijk te maken is de organisatie op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Aanmelden kan via www.bit.ly/flipperevenement

Jongerenbegeleider

Triade Vitree zoekt voor hun jongerenlocatie een enthousiaste vrijwilliger. De Mozartlaan is een woongroep voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar die door omstandigheden niet meer thuis wonen. De vrijwilliger begeleidt jongeren bij het bezoeken van hun netwerk, soms ook buiten Zwolle. De vrijwilliger helpt de jongere om zijn waardevolle contacten te onderhouden door mee te reizen en ondertussen een luisterend oor te bieden. De onkosten worden vergoed.

Reageren via www.bit.ly/jongeren-begeleider

Gek op Amerika?

WijZ zoekt een maatje voor een dame van 39 die gek is gek op Amerika. Mevrouw houdt van hardlopen, drummen, naar de bioscoop gaan, uiteten én reizen in Amerika. Ze zou graag Engels leren spreken, wat goed gecombineerd kan worden met een wandeling of uit eten gaat met het maatje.

Reageren kan via www.bit.ly/gek-op-amerika

Vrijwilliger Dierenambulance

Dierenambulance Zwolle is op zoek naar een vrijwilliger. De Dierenambulance biedt hulp aan zieke en gewonde dieren, vervoert ze naar de kliniek en verzorgt dieren die in de eerste lijnsopvang verblijven.

Aanmelden kan via www.bit.ly/vrijwilliger-dierenambulance

Kennisfestival inspireren is…

Inspireren is… samen de financiële uitdaging aangaan. Subsidies aanvragen, sponsoren zoeken, fondsen benaderen. Elke vereniging of stichting doet z'n uiterste best om de eindjes aan elkaar te knopen. Op donderdag 31 oktober houden ZwolleDoet!, SportService Zwolle en Stadkamer speciaal voor (sport)verenigingen, stichtingen en andere maatschappelijk organisaties het kennisfestival Inspireren is. Deelname is gratis!

Aanmelden via www.bit.ly/inspireren-is

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden