SportService Zwolle viert vijftienjarig bestaan én onthult nieuw logo

Zwolle - Dit jaar bestaat SportService Zwolle vijftien jaar en dat is donderdag gevierd met de presentatie van een nieuw logo. 

De eigenlijke verjaardag was al in april, maar het verjaardagsfeest is gevierd tijdens de start van de Nationale Sportweek met een sportief jubileumevent voor partners van SportService.

SportService Zwolle zorgt voor een passend sport- en beweegaanbod dat aansluit bij de behoefte in de wijk en probeert mensen langer aan het sporten en bewegen te houden. Maar óók de beleving hiervan. Iedereen moet een leven lang plezier beleven aan zijn of haar gezondheid.  De inzet van onze beweegteams in de Zwolse wijken en bedrijventerreinen, de  samenwerking tussen Buurtsportcoach, verenigingsadviseur en Sportparkmanager in de wijk én samen werken met onze partners draagt hier ook aan bij. "Dit geeft ons energie en daar zijn we trots op", zegt Jolanda Van der Veer, directeur/bestuurder SportService Zwolle.

Het nieuwe logo is geïnspireerd op onderdelen uit de sport: het lijnenspel, die symbool staan voor lijnen op de sportvelden maar ook de spreekwoordelijke lijnen die de regels maken in het spel. Én de verbinding die een lijn kan leggen door de aanknoop punten. "In de sport moet je in het spoor blijven van je voorganger en op het juiste moment de juiste baan kiezen om jouw resultaat te halen."

Omdat SportSerevice Zwols is, heeft het logo een blauwe kleur gekregen. 


Ook de website van SportService Zwolle, www.sportservicezwolle.nl, is vernieuwd. Met een nieuwe lay-out en nieuwe sportkalender wil zij inwoners, (sport)verenigingen en bedrijven beter van dienst zijn bij het zoeken naar de juiste sport, beweging- en of beleving die bij hem of haar past.

De opbrengsten van jubileumcadeau, geeft SportService terug aan de stad in de vorm van een sportief cadeau. "Iedereen moet een leven lang het plezier van sport en bewegen kunnen beleven," aldus Van der Veer. SportService Zwolle stimuleert hiermee de beweging in de sportstad. Wat het cadeau gaat worden is afhankelijk van de totale opbrengst. Betrokken inwoners en bedrijven kunnen ook een bijdrage leveren via deze link."

Joop de Haan
Meer berichten