ECB Zorg zoekt iemand die een havo-scholier wil helpen met huiswerk Filosofie en Wiskunde.
ECB Zorg zoekt iemand die een havo-scholier wil helpen met huiswerk Filosofie en Wiskunde. (Foto: )

Samen Zwolle: van het leggen van zeil tot de voetjes van de vloer

Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in de stad of wijk. Want in Zwolle, regelen we het samen!

Gezocht: eenmalige klushulp

Een alleenstaande moeder met pleegdochter is op zoek naar iemand die handig is, voor wat klusjes die zij zelf niet uit kan voeren. Het gaat om het leggen van zeil, het sausen van de slaapkamer van haar pleegdochter en het boren van een aantal schroefjes.

Reageren op deze oproep kan via www.samenzwolle.nl/oproepen/wie-helpt-mij-zeil-leggen-en-sausen

Huiswerkbegeleiding

ECB Zorg zoekt voor één van hun cliënten iemand die wekelijks huiswerkbegeleiding kan geven op het gebied van Filosofie en Wiskunde. Deze jongen is druk bezig met het behalen van zijn havo-diploma.

Wie wil helpen kan zich melden via www.samenzwolle.nl/oproepen/huiswerkbegeleiding

Beestachtig leuke tuinman of vrouw

Hou jij van tuinieren in een groene omgeving met veel dieren om je heen? Dan moet je bij Stichting Flappus zijn. Deze kleinschalige boerderij zoekt iemand die kan snoeien, onkruid wieden, het bamboebos bijhouden en tuinieren in de belevenistuin. En dit allemaal tussen de kalkoenen, eenden, kippen, hanen en andere gezelschapsdieren.

Aanmelden via www.samenzwolle.nl/vacatures/beestachtig-leuke-tuinman-vrouw-gezocht

Workshops Power: Veerkracht op leeftijd

In het najaar start Gilde Power met de Workshops Power 'Veerkracht op leeftijd'. De workshops bestaan uit zes bijeenkomsten waarin de volgende thema's aan bod komen: lichaam en geest, sociale contacten, materiële situatie, arbeid en activiteiten en waarden en inspiratie. De eerste bijeenkomst is op vrijdag 4 oktober van 9.30 tot 12.30 uur in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes.

Meer informatie en aanmelden via www.bit.ly/workshops-power-veerkracht

Dans Lokaal: dansmiddag voor 60-plus

Eindelijk een heerlijke middag vol dansbare deuntjes uit de jaren 50, 60 en 70. Op zondag 20 oktober houdt Hedon het Dans Lokaal waar je net als vroeger kunt dansen. Diskjockey Niek verzorgt de muziek. Een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten en te dansen.

Aanmelden voor deze activiteit kan via www.bit.ly/dans-lokaal

Joop de Haan
Meer berichten