De tuin is voor revalidanten, maar ook voor oud-revalidanten, medewerkers, buurtbewoners en natuurgenieters. (foto: RZ fotografie)
De tuin is voor revalidanten, maar ook voor oud-revalidanten, medewerkers, buurtbewoners en natuurgenieters. (foto: RZ fotografie) (Foto: RZ fotografie)

Open middag Beleeftuin Buiten Zinnig is woensdag open

Zwolle - Beleeftuin Buiten Zinnig aan de Hyacinthstraat in Zwolle houdt woensdag 18 september een open middag, en niet op donderdag, zoals in de Peperbus van woensdag 11 september stond.

De tuin is open voor buurtbewoners en andere geïnteresseerden die langs willen komen.

Om 14.00 uur start de verkoop van eigen jam, plantjes en oogst en op het grasveld ligt voor jong en oud sport- en spelmateriaal klaar. Kinderen van 4 tot 8 jaar kunnen een Kabouterpad volgen. De vrijwilligers die in de buurt- en therapietuin werken zijn aanwezig om uitleg te geven. De open middag duurt tot 17.00 uur.

Beleeftuin Buiten Zinnig bestaat uit een moestuin, siertuin, boomgaard en een bosje. Er is een prachtige grote kas en kapschuur, een vijver en een uitkijkheuvel met prieel maken het geheel af.

Het is een tuin met veel natuur, wilde planten en dieren waar iedereen welkom is: zowel revalidanten om te oefenen als oud-revalidanten, medewerkers, buurtbewoners en natuurgenieters om te wandelen, ontspannen en tuinieren.

De Beleeftuin bevindt zich in de wijk Pierik, in Assendorp op het eigen terrein van Vogellanden, centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde.

Bel of mail voor meer informatie naar: Milena Suran, 038-4981111 of beleeftuinbuitenzinnig@vogellanden.nl. Meer informatie over de Vogellanden en de tuin is ook te vinden op de website.

www.vogellanden.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden