Van links af Naomi Hartkamp en Sanja Zijlstra van JobHulpMaatje/Voor Elkaar Zwolle, Henk Bartels van het Digitaal Servicepunt Holtenbroek, en Barry Nijenhuis van JobHulpMaatje/Voor Elkaar Zwolle.
Van links af Naomi Hartkamp en Sanja Zijlstra van JobHulpMaatje/Voor Elkaar Zwolle, Henk Bartels van het Digitaal Servicepunt Holtenbroek, en Barry Nijenhuis van JobHulpMaatje/Voor Elkaar Zwolle. (Foto: FOTO TURMEL)

Voor Elkaar Zwolle start inloopspreekuur JobTalk

Zwolle - Stichting Voor Elkaar Zwolle start met een JobHulpMaatje-inloopspreekuur voor werkzoekenden. Op twee plekken in Zwolle zijn mensen wekelijks welkom met vragen rondom het zoeken van een passende baan.

Tijdens het inloopspreekuur is het mogelijk om een cv of sollicitatiebrief te laten controleren, samen naar vacatures te zoeken of een beroepentest te maken. Ook is er ruimte voor een gesprek over werk en hoe JobHulpMaatje eventueel verder van betekenis kan zijn.

Voor Elkaar Zwolle biedt hulp voor werkzoekenden of mensen die ander werk willen doen met JobHulpMaatje. Er zijn JobGroups waarin een groep samen op zoek gaat naar antwoorden op vragen als 'wat wil ik?',' wat kan ik?' en 'hoe kan ik dat bereiken? '. Bij een individuele aanpak, wordt een JobHulpMaatje ingezet.

Het inloopspreekuur JobTalk is op twee plekken. Op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes. In Holtenbroek sluit JobTalk aan bij het inloopspreekuur van het Digitaal Servicepunt. Daar kunnen mensen terecht die wat handiger willen worden met de computer of mobiel. Het inloopspreekuur is op donderdag van 9.00 tot 12.00 uur in Wijkcentrum Holtenbroek aan de Bachlaan.

Joop de Haan
Meer berichten