Kinderboerderij Wezenlanden zoekt vrijwilligers voor het boerderijwinkeltje.
Kinderboerderij Wezenlanden zoekt vrijwilligers voor het boerderijwinkeltje. (Foto: )

ZwolleDoet!: van samen muziek maken tot Participatiemaatje

ZwolleDOET! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Voor elkaar.

Boer zoekt... vrijwilligers

Kinderboerderij Wezenlanden in Park de Wezenlanden, aan de Leo Majorlaan, zoekt vrijwilligers voor de woensdagmiddag in het boerderijwinkeltje. Bezoekers kunnen daar terecht voor koffie of thee, ijs, verse poffertjes en tosti's. Vooral bij goed weer zijn er veel bezoekers op de boerderij.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures/vrijwilligers-boerderijwinkeltje

Oud Geleerd Jong Gedaan

Stichting Oud Geleerd Jong Gedaan is een organisatie die zich sterk maakt tegen eenzaamheid bij ouderen, door generaties aan elkaar te verbinden. Ze zoekt enthousiaste studenten en net afgestudeerden die colleges over hun vakgebied willen geven.

Reageren via www.zwolledoet.nl/vacatures/student-docent-gezocht

Samen muziek maken

Bij Kadera wonen vrouwen met kinderen die nieuw zijn in Zwolle en graag met anderen in contact willen komen. Voor een meisje dat graag zingt en muziek wordt iemand gezocht met wie ze muziek kan maken. Gezocht wordt iemand die jong, sociaal is en het leuk vindt om wekelijks met een gitaar langs te komen.

Reageren via www.zwolledoet.nl/vacatures/gitaarspelend-maatje-voor-jongere

Expositie De Zilveren Camera

Van 9 tot 30 oktober is de expositie De Zilveren Camera te zien in het Dominicanenklooster.

Gezocht wordt een vrijwilliger die het leuk vindt om mensen welkom te heten, informatie te geven en ervoor te zorgen dat alles rondom de expositie goed verloopt.

Reageren kan via www.zwolledoet.nl/vacatures/suppoost-expositie-zilveren-camera

Gezocht: ParticipatieMaatje

Stichting Voor Elkaar Zwolle is op zoek naar ParticipatieMaatjes. ParticipatieMaatjes helpen nieuwe Nederlanders op weg in de Zwolse samenleving.

De vrijwilliger gaat een vertrouwensband aan en helpt mensen om aansluiting te vinden in de stad, een sociaal netwerk op te bouwen en een goede daginvulling te vinden.

Aanmelden via www.zwolledoet.nl/vacatures/participatiemaatje

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden