Foto Frans Paalman

Bij Meinesz & Bennesz wappert de regenboogvlag uitbundig

Zwolle - Vier het leven en sta voor wie je bent. Dat is al 25 jaar het motto van Meinesz & Bennesz. Dit jaar vieren Meine Boonstra en Ben van Loo het 25-jarig jubileum van hun succesvolle feestwinkel in de Assendorperstraat, die in de loop der jaren steeds feestelijker en kleurrijker is geworden. "De Zwolle Pride voelt als een kroon op ons jubileum", zeggen de mannen. "Het is een geweldig evenement dat gaat over respect, acceptatie en verdraagzaamheid, over feestvieren en positivisme. En dat is waar wij al jaren voor staan."

Samen feest vieren wordt wat Meine en Ben betreft steeds belangrijker. "De wereld wordt voller, de mensen worden gejaagder. De telefoon eist veel aandacht op en de individualisering groeit. Feesten is de ultieme manier om elkaar te ontmoeten, om stil te staan bij bijzondere momenten, of gewoon om veel lol te hebben."

De uitbaters van de bijzonderste feestwinkel van de regio weten dat als geen ander. "Je merkt het aan de klanten. Dan komen ze aarzelend bij ons binnen vanuit hun dagelijkse sleur, maar vervolgens zie je ze gewoon in de stemming komen. Je ziet bij ons zelden chagrijnige gezichten. Wat dat betreft hebben we een prachtig beroep. We baden gewoon in positivisme."

Voor en tijdens Zwolle Pride vormt Meinesz & Bennesz een hotspot. "Voor alles wat je nodig hebt moet je bij ons zijn. De Zwolle Pride is helemaal ons ding. Bij ons wappert de regenboogvlag uitbundig." (foto: Frans Paalman)

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden