Het Openluchtbad, hier bij daglicht.

Moonlightswimming in Openluchtbad Zwolle

Zwolle - Vorig jaar was het weer er niet naar maar dit jaar lijken de weergoden ons goed gezind te zijn. Voor de tweede achtereenvolgende keer organiseert het Openluchtbad Zwolle 'moonlightswimming'; gezellig zwemmen in het donker bij het licht van de maan. Op vrijdag 23 augustus kunnen leden van de Vereniging Openluchtbad Zwolle van 20.00 tot 22.30 uur zwemmen bij maanlicht.

Leden van de vereniging kunnen een (betalende) introducé meenemen, onder begeleiding en verantwoordelijkheid van het betreffende lid. In sfeervolle verlichting kan worden geluisterd naar Popkoor Peppersweet uit Zwolle en de plaatjes van Club Vinyl.

Het bad zet extra personeel in en heeft speciaal voor deze avond van bedrijf EVA Optic uit Zwartsluis onderwaterlampen mogen lenen. Veiligheid blijft tenslotte voorop staan. In deze tijd van het jaar koelt het 's avonds sneller af. Neem dus warme kleding mee.

Volg de berichtgeving op www.openluchtbadzwolle.nl of op Facebook en Twitter voor het laatste nieuws, mocht het weer toch nog omslaan.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden