Meisje in een van de mega-attracties van het Jumbo Kinderplein.
Meisje in een van de mega-attracties van het Jumbo Kinderplein. (Foto: Arjan Alderliesten)

Stadshagen sluit zomervakantie bruisend af met Stadshagenfestival

Zwolle - Na bijna twintig jaar is het Stadshagenfestival een traditie geworden, Stadshagen sluit de zomervakantie elk jaar bruisend af met een groots feest in het winkelcentrum en het Twistvlietpark. Een gratis toegankelijk feest voor alle leeftijden.

De festiviteiten beginnen om 10.00 uur met onder andere een braderie, het Jumbo Kinderpleinmet, een mobstacle run voor jong en oud en een bbq-wedstrijd voor (semi-)professionele teams. Een nieuwe toevoeging dit jaar is het Duurzaamheidsplein waar informatie wordt gegeven over bijvoorbeeld tiny houses, Senshagen, afvalcirculatie, het Waterschap, plastic doppen en de Gripkar. Travers toont een film die met jongeren is gemaakt.

Om 12.00 uur start het Prijzenfestival in de Wade. Aan de zijde Belvédèrelaan is een Ibiza-plein met kraampjes, een loungehoek, deejays in een retro VW-bus, loungemuziek en snacks. Naast de feesttent in het Twistvlietpark komt een Foodplein. Om 14.00 uur is er een Jongerenlounge met rapworkshops.

De avond start met om 18.15 uur met een kinderdisco voor kids van 0 tot 12 jaar. Het festival wordt vanaf 20.00 uur afgesloten met een jongerenlounge en optredens van coverband Lead en dj Laurentius uit.

Het uitgebreide programma staat op www.winkelcentrumstadshagen.nl/stadshagenfestival2019.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden