Zwolle eerste Tijd voor MAX op Toer-locatie

Zwolle - Televisieprogramma Tijd voor MAX wordt van maandag 2 tot en met vrijdag 6 september uitgezonden vanaf het Rode Torenplein in Zwolle. De uitzending is dagelijks vanaf 17.10 uur te zien op NPO 1.

Het is het vierde jaar dat presentatoren Sybrand Niessen, Martine van Os en Carrie ten Napel (op de vrijdagen) de studio in Hilversum verruilen voor buitenlocaties. Een maand lang trekt het programma door het land om het vakantiegevoel nog even vast te houden. Ze bezoeken niet de grote, bekende steden in de Randstad, maar de juist unieke plekken die voor de rest van Nederland misschien minder bekend zijn.

In de eerste toerweek in Zwolle schuift onder anderen Özcan Akyol aan. Hij presenteert vanaf 3 september een nieuw seizoen van het MAX-programma Sterren op het Doek en blikt vooruit met Sybrand en Martine. Verder staan Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven in de keuken. Culinaire sterren die langskomen zijn Jonnie en Thérèse Boer.

Er is nog een aantal publieksplekken beschikbaar. Publiek kan een stoeltje reserveren op www.tijdvoormaxoptoer.nl. Langskomen kan ook, maar zitplaatsen zijn slechts beperkt beschikbaar.

De rest van de toerlocaties worden komende week bekendgemaakt.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden