Foto:

Tweedehands fietsenmarkt Gait Rigter

Zwolle - Zo'n tweehonderd tweedehands fietsen staan klaar om op zaterdag 24 augustus van eigenaar te verwisselen tijdens de jaarlijkse tweedehands fietsenmarkt van Gait Rigter. De fietsenwinkel aan de Rembrandtlaan 70 maakt er tussen 7.00 en 17.00 uur weer een feestje van. Genietend van koffie, thee, cake, krentewegge, ijs of popcorn kunnen de bezoekers de tijd nemen om een fiets van hun gading uit te zoeken. "We doen dit ieder jaar in de laatste week van de schoolvakantie", vertelt Adri Jan Rigter.

"Alle aangeboden fietsen worden technisch goed nagekeken. Voor de tweewielers vanaf 250 euro geven we bovendien een halfjaar technische garantie."

In de fietsenwinkel staan ook nog nieuwe fietsen in de opruiming. "In feite hebben we continu wel een aantal aanbiedingen. Anders dan voorheen, brengen fabrikanten het hele jaar door nieuwe modellen uit. Het gevolg is dat er ook het hele jaar fietsen in de opruiming zijn."

Bezoekers van de fietsenmarkt vinden allerlei modellen van kinderfietsen tot sportfietsen. "Voor elk wat wils, maar de hoofdmoot is toch wel 'gewone' fietsen", aldus Adri Jan Rigter. "Met name ook studenten kunnen hier voor een leuke prijs een prima fiets vinden." Op het plein staat, naast de standjes met versnaperingen, ook een kraam met aantrekkelijk geprijsde accessoires. Verder is de werkplaats de hele dag geopend om eventueel noodzakelijke kleine reparaties direct te uitvoeren.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden