Foto:

Schaaktoernooi op terrassen Zwolle-Zuid

Zwolle - Op terrassen van winkelcentrum Zwolle-Zuid wordt zaterdag 7 september van 12.00 tot 18.00 uur het derde Zwolle-Zuid Schaakt Terrassenschaaktoernooi gehouden. Er wordt in tweetallen geschaakt.

"Na de zeer geslaagde en gezelligere eerdere edities, geven we graag een vervolg aan dit leuke schaaktoernooi", zegt organisator Emile Hoogterp. "Het is de bedoeling dat je op diverse locaties schaakt, zodat je de leuke plekken van het winkelcentrum leert kennen. En natuurlijk om een erg leuke schaakmiddag te hebben."

De insteek is een lokaal, gezellig schaaktoernooi voor spelers van alle niveaus, zodat iedereen een paar mooie, spannende partijen kan spelen. Het speeltempo is 15 minuten per persoon per partij.

Opgeven kan, alleen of per tweetal, via emilehoogterp@icloud.com. De inschrijfkosten bedragen 10 euro per tweetal, te voldoen bij aanvang toernooi.

De opening is bij Eetcafé d'Olde Neel aan de Van der Capellenstraat 154 en de prijsuitreiking vindt plaats bij Grandcafe Zuijdt aan de Minsterlaan 254.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden