De activiteitencommissie van de Van Hallware (Zwolle-Zuid) is  opzoek naar mensen die in de tuin willen werken.
De activiteitencommissie van de Van Hallware (Zwolle-Zuid) is  opzoek naar mensen die in de tuin willen werken. (Foto: )

Samen Zwolle: van boodschappen doen tot helpen in de achtertuin

Op SamenZwolle vind én plaats je alles wat je voor en met elkaar kunt doen in onze mooie stad of in jouw wijk. Want in Zwolle, regelen we het samen. Een greep uit de oproepen die nu op de website van SamenZwolle staan:

Boodschappen doen

Een mevrouw (71) uit Zwolle-Zuid weet zich vaak te redden met het doen van haar boodschappen. Ze heeft reuma. In de ochtend weet ze of het een dag wordt met veel of weinig last. Op haar slechtere dagen is boodschappen doen erg lastig. Ze zoekt iemand die ze kan bellen om haar te helpen. Het is een vriendelijke mevrouw die houdt van een praatje.

Meer informatie en reageren via www.samenzwolle.nl/oproepen

Helpen bij het opruimen

Een begeleider van EBC zorg is voor haar cliënt op zoek naar mensen die tijd hebben om even te komen helpen in huis. Er staan veel losse spullen waardoor meneer het overzicht kwijt raakt en het huis steeds voller wordt. Hij kan dit niet zelfstandig oppakken en kan een paar extra handen heel goed gebruiken.

Meer informatie en reageren via www.samenzwolle.nl/oproepen

Fietsen, koffie drinken,creatief zijn

Voor een mevrouw (53) uit Westenholte zoekt SamsnZwolle iemand die er samen met haar op uit gaat? Bijvoorbeeld winkelen (eventueel ook in andere steden), koffiedrinken, treinen, fietsen, haken en creatief aan de slag (3D-kaarten maken). Ze is alleenwonend en werkt in de ochtenden bij Frion. Ze heeft goed contact met haar ouders die in de buurt wonen maar ze zou meer contacten van haar leeftijd willen.

Meer informatie en reageren via www.samenzwolle.nl/oproepen

Tuiniergroep Zwolle-Zuid

De activiteitencommissie van de Van Hallware (Zwolle-Zuid) is opzoek naar mensen die in de tuin willen werken. De commissie wil een groepje mensen creëren die zich als vrijwilliger inzet om te helpen bij onderhoud van de tuin van mensen die niet of slecht zelf kunnen. Er zijn al een paar oudere mensen die dit hard nodig hebben en dit heel fijn zouden vinden.

Meer informatie en reageren via www.samenzwolle.nl/oproepen

www.samenzwolle.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden