Total Chaos in Jack's Music Bar

Zwolle - Jack's Music Bar aan de Sassenstraat en Strik Beats oefenruimtes hebben de Amerikaanse punkband Total Chaos, met daarin Zwollenaar Geordy van Velzen, voor een live optreden naar Zwolle gehaald. 

Muzikant Geordy van Velzen uit Zwolle, leeft al ruim vier jaar zijn droom, door als bassist mee te touren met de Amerikaanse punkband Total Chaos. De band is bezig met een wereldtour vanwege hun dertigjarige bestaan. De tour startte in de USA en via Azië zijn ze inmiddels in Europa aangeland. Inmiddels zijn er al meer dan honderd optredens dit jaar gedaan. 

Jorden van Amstel van Jack's Music Bar en Rick Strik van Strik Beats oefenruimtes vonden dat Zwolle niet mocht ontbreken in deze tour, omdat het toch bijzonder is dat er een Zwolse muzikant in zo'n befaamde band speelt. Geordy van Velzen, die voor hij bij Total Chaos speelde bij Strik Beats repeteerde, heeft een goed woordje gedaan over Zwolle en de Jack, s Music Bar. En zo staat de band tussen de optredens in Hamburg en Kiev op donderdagavond 25 juli in Jack's Music Bar aan de Sassenstraat 29.

De avond start om 22.00 uur met de band Justify All Means en daarna zal Total Chaos de bühne betreden. De entree is gratis.

Joop de Haan
Meer berichten