Ernstige verkeershinder N35

Regio - Van maandag 15 juli 06.00 uur tot maandag 5 augustus 06.00 uur voert Rijkswaterstaat groot onderhoud uit op de N35 tussen Raalte en Wierden. In deze periode is steeds een deel van de N35 tussen Raalte en Wierden afgesloten. Het verkeer moet rekening houden met ernstige verkeershinder en verminderde bereikbaarheid van de regio's Twente en Salland.

De regionale omleidingsroutes hebben een beperkte capaciteit, waardoor er grote kans is op vertraging. De extra reistijd kan oplopen tot 30 minuten. De omleidings- en adviesroutes zijn aangegeven op borden boven en naast de weg. Rijkswaterstaat zet extra weginspecteurs in om eventuele incidenten snel te kunnen afhandelen.

Werkzaamheden
Rijkswaterstaat vervangt het asfalt door geluiddempend asfalt en plaatst onder andere reflectorschildjes en paaltjes in de berm om de rijbaanscheiding duidelijker te maken. In de Salland-Twentetunnel worden hitteproeven uitgevoerd.

Afsluiting N35 tussen Mariënheem en Nijverdal (groot onderhoud)

De N35 is in beide richtingen afgesloten vanaf de parallelweg na de spoorwegovergang bij Mariënheem tot de Grotestraat in Nijverdal van maandag 15 juli 06.00 uur tot maandag 5 augustus 06.00 uur.

Afsluiting N35 tussen Mariënheem en Nijverdal, inclusief Salland-Twentetunnel

De N35 is vanaf de parallelweg na de spoorwegovergang bij Mariënheem tot en met de Salland-Twentetunnel in Nijverdal volledig afgesloten in beide richtingen van maandag 22 juli 06.00 uur tot vrijdag 2 augustus 06.00 uur.

Afsluiting N35 tussen Nijverdal en Wierden (regulier onderhoud)

De N35 is in principe vanaf de parallelweg na de spoorwegovergang bij Mariënheem tot en met de kruising met de N350 in beide richtingen afgesloten van maandag 22 juli 06.00 uur tot woensdag 24 juli 22.00 uur. Het daadwerkelijke wegvak van het regulier onderhoud ligt echter tussen Nijverdal en Wierden in. De noord-zuid verbinding, de N347, vanaf en door Nijverdal, Hellendoorn en Rijssen blijft dus beschikbaar.

Advies aan weggebruikers

· • Overweeg of u de reis op dat moment echt moet/wilt maken.

· • Reis met het openbaar vervoer.

· • Gebruik voor kortere ritten de fiets.

Toch met de auto onderweg?

· · Houd rekening met extra reistijd en vertrek eerder.

· · Volg de aanwijzingen op de borden boven en langs de weg.

· · Raadpleeg de actuele verkeersinformatie via de app Rijkswaterstaat Actueel of volg het twitteraccount van @RWSverkeersinfo.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden