Zwolse steppers volbrengen 300km

Zwolle - Afgelopen weekend hebben Carianne van Harten en Marieke Lugt van stepteam Zwolle een steptocht gereden van 300km. Beide dames stepten al vaker langere afstanden, maar de tocht van 300km was voor hun beiden een nieuw persoonlijk afstandsrecord.

De groep van 13 steppers startte vrijdagavond 5 juli om 18.00 vanuit Woudenberg. De tocht verliep met ideale weersomstandigheden langs een aantal stepteams binnen Nederland. Vanuit Woudenberg ging de tocht eerst langs Doesburg, vervolgens naar Hengelo en kwam op zaterdagochtend aan in Zwolle. Daar werd de rustpost verzorgd door teamgenoten van Carianne en Marieke waarna de tocht zich voorzette naar het einddoel Bolsward.

De steppers kwamen om zaterdag 6 juli om 16.00 in Bolsward aan, waar zij opgewacht werden door familieleden en belangstellenden. Moe maar voldaan kijken zij terug op een geslaagde tocht.

Marieke Lugt, één van de organisatoren van de tocht, noemde het een zeer geslaagde tocht. 'Ik ben drie jaar geleden begonnen met 20km en nu met deze groep 300km steppen, daar word ik echt blij van.'

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden