Avonturen van August Smiths

Zwolle - Hij is al aan het derde boek in de reeks ‘August Smiths mysteries’ bezig en over niet al te lange tijd hoopt hij het te kunnen uitgeven. De eerste twee delen zijn al te koop. Na de uitgave van het volgende deel zijn er drie avonturen van August Smith beschikbaar – alle spelend in de Verenigde Staten en alle drie even spannend. Van nieuwsgierige lezers wordt één ding gevraagd: zij moeten het Engels beheersen.

Want dat is de taal waarin Ruben A. Hilbers (1983) uit Zwolle zijn boeken schrijft. De Zwollenaar pikte zijn kennis van het Engels op door het intensief volgen van science fiction series op de televisie en bleek het op tienjarige leeftijd vloeiend te spreken. In de loop van de jaren ontdekte hij zijn voorkeur om in het Engels te schrijven. Met de serie over de door hem bedachte personage August Smith – een jongeman die graag iets zou willen bereiken in de filmwereld – heeft zijn schrijven serieuze vorm aangenomen.

Voor de Engelstalige wereld heeft Hilbers zijn boeken uitgegeven bij een Amerikaans publishing platform dat schrijvers in staat stelt om boeken om een professionele wijze via het internet onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Maar de schrijver brengt zijn boeken ook graag onder de aandacht in eigen land.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden