Cibap Graduates

Zwolle - Ook dit jaar toont een groot aantal examenkandidaten van Cibap onder de titel 'Cibap Graduates 2019' hun eindwerk op twee locaties in de binnenstad van Zwolle. Van 28 juni t/m 14 juli toont Cibap zijn graduates in het voormalig politiekantoor aan de Luttekestraat 35, Transit. In Museum de Fundatie is hun werk te zien samen met dat van docenten en (oud) studenten en bovendien al vanaf 22 juni.


Alle opleidingen zijn in deze twee presentaties vertegenwoordigd. Mediavormgever, Ruimtelijk Vormgever, Creatief Vakman, Specialist schilder, International Creative Business Developer, Filmmaker (AV), Visueel deSigner, Grafisch ontwerper en de excellentietrajecten Restauratieschilder en Bachelor Visual Communication. De Cibap presentaties maken deel uit van PROTO, een meerdaags festival waarin de afstudeerders van de creatieve mbo- en hbo-opleidingen in Zwolle hun werk laten zien. Kijk voor een totaaloverzicht op www.protozwolle.nl

Cibap bij meerdere evenementen betrokken onder vlag PROTO:


Van Stoel tot Stad - dinsdag 2 juli, Cibap/Grote Kerk, 16.00-21.30 uur
Van materiaalinnovatie tot stedelijke transitie. Een expert-event over trends op het gebied van materiaalgebruik, duurzame productontwikkeling en duurzaam bouwen.


Een leven lang nieuwsgierig - woensdag 4 juli, Schouwburg Odeon, 13.00 - 14.00 uur
Danae Bodewes, researcher bij Fontys Academy, vertelt over nieuwsgierigheid aan de hand van interessante filmfragmenten. Ze wordt geïnterviewd door Gaetana Ferla, presentator, interviewer en stadsblogger. Voor professionals uit de Creatieve Industrie.


PROTO Network Meet UP - woensdag 4 juli, Binnenstad Zwolle, 13.00 -18.00 uur
Een treffen voor professionals uit de Creatieve Industrie (onderwijs, bedrijfsleven, cultuursector) vol met inspirerende sprekers, workshops, masterclasses en meet ups. Met thema's als Design Thinking, the art of the making, nieuwsgierigheid en nog veel meer.

Meer berichten