Vloerisolatieactie 50 tinten groen Assendorp

Assendorp - Dinsdag 25 juni om 19.30 houdt 50 tinten groen Assendorp een bewonersavond voor vloerisolatie in het Dominicanenklooster. Vanaf 19.15 uur staat de koffie klaar. De wethouder van duurzaamheid, Monique Schuttenbeld, zal aanwezig zijn om de website van 50 tinten groen Assendorp officieel te lanceren. Aan het eind van de avond is er een kleine markt in de kloostertuin. Opgeven is niet nodig.

Vier oplossingen om je vloer te isoleren
Veel vloeren in Assendorp zijn van hout met een kruipruimte en een kelder. Die avond krijgen bewoners een aanbod voor vier oplossingen om de vloer te isoleren. Ze kunnen vrijblijvend een offerte aanvragen. We zullen elke oplossing toelichten zodat je weet wat voor jou het beste past.  

Daarnaast is er ruimte voor vragen en ontmoeting met de buren. De wethouder van duurzaamheid, Monique Schuttenbeld, zal aanwezig zijn om de website te lanceren. Aan het eind van de avond is er een kleine markt met watertuinen, autodelen, het Hoomdossier (digitaal tool voor je huis) en het Homewarming huiskamerspel. Natuurlijk zijn ook de aanbieders voor de vloerisolatie aanwezig. Bij mooi weer is die markt in de kloostertuin.

Bewoners nemen het initiatief voor een groen Assendorp
Assendorp is een wijk met karakter. Om dat zo te houden hebben bewoners het initiatief genomen om de huizen te isoleren en energie te besparen, de wijk groener te maken en mobiliteit te verduurzamen. We organiseren campagnes en helpen elkaar bij 50 verschillende soorten groene acties.

Dit project is mogelijk dankzij de gemeente Zwolle, de provincie Overijssel, de Zwolse energiecoöperatie Blauwvinger Energie, het energieloket Verbeter & Bespaar, en Buurkracht.  

Meer berichten