Marsweg in herfst afgesloten vanwege werk aan viaduct


Zwolle - In verband met de aanpassing van het spoorviaduct zal de Marsweg in september en oktober tijdelijk worden afgesloten voor auto- en fietsverkeer. 

ProRail werkt in het kader van Zwolle Spoort aan het spoor richting Emmen en Meppel. Onderdeel van de werkzaamheden is ook de aanpassing van spoorviaducten, waaronder het viaduct in de Marsweg. Daarvoor is het nodig de rijbanen en het fietspad af te sluiten. 

In overleg met de aannemer is afgesproken dat de Marsweg drie weken (van vrijdag 13 september tot zondag 6 oktober) in beide richtingen wordt afgesloten voor autoverkeer. Afsluiting in één rijrichting zou veel langer duren, terwijl de effecten ervan voor het verkeer elders in de stad nagenoeg hetzelfde zijn. Het verkeer zal gedurende de werkzaamheden omgeleid worden via de Oldeneelallee, Ceintuurbaan en Leo Majorlaan.

Fietsers kunnen van medio september tot eind oktober geen gebruik maken van het fietspad langs de Marsweg. Zij worden omgeleid via het Marslandenpad en de dijk van de Nieuwe Wetering. 

De aannemer zal de omgeving nader informeren over de werkzaamheden en de afsluiting; alle omleidingen worden met borden aangegeven. 
 

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden