Liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar
Liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar (Foto: Marleen Sahetapy)

Succesvol op zoek naar de eindman

Zwolle - Online informatieplatform Scheiden in Zwolle houdt op woensdagavond 12 juni in de Stadkamer Zwolle een lezing over daten. Liefdesexpert en auteur Carla Ketelaar van 'Laatste Liefde', komt naar Zwolle voor een sprankelende lezing over wat je nodig hebt om een liefdespartner te vinden én hoe je door succesvol te daten een liefdespartner vindt. De titel van de lezing is 'In 5 stappen naar jouw eindman (of eindvrouw) door succesvol daten'.

In 2050 zal de helft van de Nederlanders single zijn, volgens hoogleraar sociale demografie Jan Latten. Dit betekent dat veel singles op zoek zijn naar een nieuwe partner. Waar singles vaak over struikelen is de aanpak (en resultaten) van het internetdaten.

Ervaringsdeskundige en liefdesexpert Ketelaar geeft daarom tijdens deze avond veel tips en nieuwe inzichten over dategedrag. Het kan én mag anders. Dit alles vertelt ze tijdens deze gezellige én serieuze avond. Met humor, verrassende momenten, do & don'ts én een gestructureerde aanpak van het project man (of project vrouw), krijgt ze zelfs mensen mee die het daten opgegeven hebben. En ze laat ook zien wat een gezonde relatie is en hoe je die herkent en zelf ook kunt krijgen.

Deze interactieve lezing is voor single vrouwen én mannen. Juist ook mannen zijn welkom omdat ze hierdoor vrouwen beter zullen begrijpen waarom ze doen zoals ze doen.

Liefdesexpert en relatiecoach Ketelaar van Laatste Liefde begeleidt zelfbewuste en ondernemende vrouwen die het op maatschappelijk niveau prima doen, maar op het relationele vlak problemen ondervinden. Doel van haar coaching is om een nieuwe liefde te ontmoeten om het leven mee te delen.

Recent bracht Ketelaar het praktische handboek 'Vind je eindman' uit. Bezoekers kunnen haar boek tegen een gereduceerd tarief (5 euro korting) kopen. Haar boek is deze avond te koop voor 32,50 euro.

Informatie over deze avond, die plaatsvindt van 19.00 tot 21.00 uur, staat op de website van Scheiden-in-Zwolle. De inloop is vanaf 18.30 uur. De toegangsprijs is 7,50 euro, dit is inclusief koffie/thee en een moodboard. De lezing vindt plaats in bibliotheek de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes 1a. De locatie is goed bereikbaar met de auto (betaald parkeren kan ernaast bij parkeerplaats Burgemeester Roijensingel) en ligt op slechts 8 minuten loopafstand van NS-station Zwolle.

Aanmelden is verplicht en kan via www.scheiden-in-zwolle.nl

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden