Foto:

Wie wordt de nieuwe Smartlappenkoning- of koningin van Zwolle?

Zwolle - Het Smartlappenfestival 2019 is pas op zaterdag 2 november. Maar als je wilt winnen, moet je op tijd beginnen. Dus vandaar de oproep: Wie wil er mee doen en laat zich mogelijk kronen tot Smartlappenkoning of -koningin van 2019? Deelnemen is eenvoudig. De tekst van de smartlap moet zelf geschreven zijn en er moet natuurlijk een lach en een traan in doorklinken. Het lied mag op een zelf gecomponeerde óf op een bestaande melodie gezongen worden. Alle deelnemers worden op 2 november begeleid door professionele muzikanten.

De avond wordt gehouden in Schouwburg Odeon. Het festival is steevast uitverkocht. Inmiddels hebben zeven groepen zich gemeld, er is plek voor elf groepen.

De verkoop van kaarten voor het Zwolse Smartlappenfestival start zaterdag 7 september om 10.00 uur bij schouwburg Odeon aan de Blijmarkt. 's Middags om 14.00 start de verkoop via www.zwolsetheaters.nl en telefonisch via 0900 1435 (45 cent per minuut). Kaarten kosten 18,50 euro (2e rang) en 20,50 euro (1e rang) inclusief een pauzedrankje. De kaarten zijn elk jaar supersnel uitverkocht.

De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar won Tante Elsie (foto). Ze heeft al beloofd haar titel met hand en tand te verdedigen.

Informatie over het Smartlappenfestival Zwolle via www.smartlappenfestivalzwolle.nlfacebook.com/smartlappenfestivalzwolle, twitter: @SmartlapZwolle

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden