Centrum voor revalidatie De Vogellanden zoekt een pottenbakker voor hun activiteitentherapie.
Centrum voor revalidatie De Vogellanden zoekt een pottenbakker voor hun activiteitentherapie. (Foto: )

ZwolleDoet!: van besturen van een vereniging tot pottenbakken

ZwolleDoet! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Voor elkaar.

Doe het anders en vind vrijwilligers.

ZwolleDoet! heeft een bijeenkomst georganiseerd voor besturen van een vereniging of stichting die merken dat het het lastig is om vrijwilligers van onder de 45 te vinden. De bijeenkomst biedt inzicht nodig om de besturen van nu, de verenigingen van morgen te helpen doen zien, verkennen en vormen.

Ferenc van Damme komt op maandag 3 juni vertellen over wat wél werkt. Aan de hand van casussen uit de praktijk neemt hij de deelnemers mee naar het vitaler maken én vernieuwen van jouw organisatie.

Meer informatie en aanmelden via www.zwolledoet.nl/agenda. De bijeenkomst wordt gehouden bij ZwolleDoet! aan de Burgemeester Drijbersingel 11 en duurt van 19.30 tot 21.15 uur

Gastvrije balie medewerker

Natuurmonumenten is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die het visitekaartje willen zijn van hun Bezoekerscentrum De Wieden te St. Jansklooster.De vrijwilliger is het eerste aanspreekpunt en gastvrouw/heer voor bezoekers. Het is afwisselend en zelfstandig vrijwilligerswerk.

Meer informatie en reageren, via www.zwolledoet.nl/vacatures.

'Handige Harry' gezocht

Ben je handig? Vind je het leuk om een kast in elkaar zetten, spullen op te ruimen of een lamp op te hangen voor vrouwen en mannen die in een woning zitten van de opvang van Kadera wegens Huiselijk Geweld? Kadera zoekt iemand die een paar uur per week beschikbaar is om te helpen in de appartementen van de bewoners om hand- en spandiensten te doen.

Meer informatie en reageren, via www.zwolledoet.nl/vacatures.

Pottenbakken

Centrum voor revalidatie en bijzondere tandheelkunde van Vogellanden is voor hun activiteitentherapie op zoek naar een keramist of pottenbakker. Het plan ligt er om binnen het therapieaanbod een 'keramiekgroep' aan te gaan bieden. Doel van deze groep is onze revalidanten kennis te laten maken met het werken met klei. Gevraagd wordt iemand die ervaring heeft, ook met het werken met een pottenbakkersschijf (elektrisch).

Meer informatie en reageren via www.zwolledoet.nl/vacatures.

Joop de Haan
Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden