Het te veilen schilderij van Jeroen van Doornik.
Het te veilen schilderij van Jeroen van Doornik.

Kunstwerk onder de hamer voor Roy Against MS

Zwolle - Tijdens een bijeenkomst van Business Pleasure is er bij IQ kunstuitleen onder leiding van nachtburgemeester en beeldend kunstenaar Jeroen van Doornik, samen met ondernemers een groot kunstwerk gemaakt. Dit werk wordt geveild en de opbrengst gaat volledig naar de stichting Roy Against MS.

De veiling is onderdeel van een uitgebreide netwerklunch op donderdag 23 mei - een initiatief van Dyomar Holder (Club Bommel), Patricia Ester (N35 Media) en de studenten Opleiding Evenementen Organisatie van de Landstede Zwolle. Met de netwerklunch en de veiling hopen zij een flinke steen te kunnen bijdragen voor Zwolse DJ Leroy Konjanan - beter bekend als Roy El Kei - die hulp nodig heeft bij zijn strijd tegen MS.

Leroy Konjanan, 35 jaar oud, heeft een agressieve vorm van MS en wil graag naar Mexico om een stamceltherapie behandeling te ondergaan. De kosten voor de reis en de behandeling zijn 75.000 euro. Er zijn al veel acties gestart en donaties gedaan om het benodigde bedrag bij elkaar te halen, maar er is nog ruim 10.000 euro nodig.

Naast het aangeboden kunstwerk, zullen er andere veilingitems aanwezig zijn. Ook hiervan gaat de volledige opbrengst naar de stichting Roy Against MS. De kosten voor de lunch bedragen 25 euro, ook hiervan gaat een deel naar de stichting.

Inloop vanaf 11.30 uur, de lunch begint om 12.00  uur en de veiling om 13.00 uur. Daarna kan er van 14.00 tot 15.00 uur genetwerkt worden.

Locatie is Club Bommel aan de Jufferenwal 19b.

Aanmelden kan via patricia@n35.nl.

Meer informatie over Roy en zijn behandeling op https://royagainstms.com/.

Foto's in Bijlage rechtenvrij te gebruiken:

Photo1.jpg -

Photo2.jpg -

 

NOOT VOOR DE REDACTIE (NIET VOOR PUBLICATIE)

Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met:

Patricia Ester, N35 Media, patricia@n35.nl, tel. +31 6 19003937 Jeroen van Doornik, Nachtburgemeester Zwolle, jeroen@markantus.nl, tel. +31 6 25098327

Joop de Haan
Meer berichten