Openluchtbad Zwolle zoekt een vrijwilliger die de bezoekers informeert. (foto: archief Frans Paalman)
Openluchtbad Zwolle zoekt een vrijwilliger die de bezoekers informeert. (foto: archief Frans Paalman) (Foto: Frans Paalman)

ZwolleDoet!: van grenzen aangeven tot het Openluchtbad

ZwolledoetT! is hét startpunt voor vrijwilligerswerk, informele zorg en mantelzorg. Voor helpen, hulp en houvast. Voor jezelf. Voor elkaar.

Dinsdag 4 juni: Grenzen stellen geeft ruimte

Heb jij het gevoel dat je soms overvraagd wordt? Misschien ga je als mantelzorger of vrijwilliger vaak over je eigen grens heen, omdat je erg betrokken bent en het daarnaast lastig vindt om een grens aan te geven.

In deze bijeenkomst geeft ZwolleDoet! je handvatten die je kunnen helpen bij het aangeven van je grenzen (zonder dat je iemand anders kwetst). Handvatten die je helpen bij het (h)erkennen van je grenzen. We bespreken ook waarom het aangeven van je grenzen zo belangrijk is. Je ontvangt handige tips en oefeningen.

Meer informatie en aanmelden via www.zwolledoet.nl/agenda. De bijeenkomst wordt gehouden in ZwolleDoet! aan de Burgemeester Drijbersingel 11, dinsdag 4 juni, van 13.30 tot 16.30 uur.

Handige Harry gezocht

KarWij zoekt vrijwilligers om et klussen in een team. KarWij gaat dagelijks op pad met een team van vrijwilligers. Zij doen klussen bij Zwollenaren die hiervoor beperkte middelen hebben of geen direct netwerk. De gezochte vrijwilliger gaat zelfstandig op pad met andere vrijwilligers om een klus aan te sturen.
Rijbewijs B is een pre.

Meer informatie en reageren via www.zwolledoet.nl/vacatures.

Duik in het diepe

De receptie van het Openluchtbad Zwolle wordt door twee personen bemand. Naast de kassière, die de abonnementen controleert wordt iemand gezocht die de bezoekers informeert. Deze vrijwilliger maakt deel uit van een groep van ruim veertig personen die één keer in de twee weken drie uur ervoor zorgt dat de bezoekers die vragen hebben worden geholpen. Ook beantwoord de vrijwilliger telefoontjes en regelt tussendoor wat administratieve zaken.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures.

Bestuurslid Milieuraad

De Milieuraad zoekt een bestuurslid. Deze neemt deel aan de bestuursvergaderingen (om de week), maar helpt vooral ook inhoudelijk en organisatorisch mee met de organisatie. Het bestuur is eindverantwoordelijk voor de activiteiten en ondersteunt deze op hoofdlijnen.

Meer informatie en reageren via www.zwolledoet.nl/vacatures.

Joop de Haan
Meer berichten