Rennen door Grote Kerk en Hedon tijdens derde editie KLM Urban Trail Zwolle

Zwolle - Bijna 1.500 deelnemers hebben zondag meegedaan aan de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle. Hoogtepunten van de derde editie waren de Grote Kerk, The Great Escape, Poppodium Hedon, Historisch Centrum Overijssel en het Thomas a Kempis College. En er waren nog dertien locaties waar de lopers doorheen werden gestuurd.

Onder perfecte omstandigheden konden de deelnemers genieten van een mooie ochtendloop van 5 of 10 kilometer lang. Naast de bijzondere locaties droegen diverse muziekpunten onderweg bij aan de loopbeleving.

De organisatie kijkt terug op een geslaagde derde editie. Bij de finish werden de lopers feestelijk onthaald op het Rodetorenplein. "Geweldig om te zien dat zoveel deelnemers enthousiast over de finish komen", aldus Michelle Mencke, projectmanager van de KLM Urban Trail Zwolle. Na afloop konden de deelnemers een echte KLM Urban Trail-medaille aan de collectie toevoegen. Tot slot werden de deelnemers ontvangen met een welverdiend ontbijt.

De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Utrecht (16 juni), Leeuwarden (23 juni) en Den Bosch (29 september) en Haarlem (10 november). Alle KLM Urban Trails zijn te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.

Joop de Haan
Meer berichten