Op de foto Toy Destroy, van links af Jelle Beumer, Melle van Vilsteren, Marc Over. (foto: Toffe PR)
Op de foto Toy Destroy, van links af Jelle Beumer, Melle van Vilsteren, Marc Over. (foto: Toffe PR) (Foto: )

Toy Destroy en The Hotshots doen mee aan ONstage!

Zwolle - Twee Zwolse jonge bands, Toy Destroy en The Hotshots, doen in mei mee aan het project ONstage. Beide bands treden woensdagavond 29 mei op in Stadkamer -try out- en vrijdagmiddag 31 mei in Hedon. ONstage is een muziek coaching project met een maatschappelijke twist. Jonge muzikanten uit Zwolle nemen deel aan workshops over songwriting, podiumpresentatie en bandcoaching. Zij gaan aan de slag met het thema vooroordelen en schrijven hier een nummer over.

Metalband Toy Destroy bestaat uit drie muzikanten. De jongens van Toy Destroy hebben al op jonge leeftijd hun speelgoed ingeruild voor scheurende gitaren, zware versterkers, een grommende bas en beukende drums.

The Hotshots zijn vier jongemannen die een hart hebben voor muziek in het genre van blues, rock en funk.

Het coaching project van ONstage bestaat uit vier onderdelen: de workshop songwriting in Stadkamer, de workshop podiumpresentatie in het Vliegende Paard, de workshop bandcoaching bij Strik Beats en twee optredens. Het eerste optreden is op woensdag 29 mei, vanaf 18.00 uur in Stadkamer. Het laatste optreden is in de kleine zaal van Hedon op vrijdag 31 mei, aanvang 13.30 uur. Beide optredens zijn gratis te bezoeken.

Joop de Haan
Meer berichten