DIFF Dance Centre swingt goed

Bevrijdingsdag kan voor  DIFF Dance Centre niet meer kapot.  Zondag werd het Zwols Jazzdance Team van DIFF Dance Centre Europees Kampioen 2019. Een ander team van dezelfde dansschool eindigde als 3e op het EK van de internationale dansbond DanceStars. Daarnaast wist ook nog een van de dansduos de eerste plaats te bemachtigen. 

ZWOLLE - De Europese Kampioenschappen van de internationale dansbond DanceStars waren dit jaar in Veldhoven.
De Zwolse dansschool, DIFF Dance Centre, deed mee met 2 dansteams; Be.You.Nique (18+ advanced) dat is geëindigd op de felbegeerde 1e plaats en mag zich dus Europees Kampioen noemen.
Het team Be.You.Thful (12+ advanced) nam brons mee naar huis. Dansduo Lotte Debbie werd Europees Kampioen. Zij dansen beide ook in het gouden team Be.You.Nique. De teams bestaan uit 10-12 getalenteerde en enthousiaste jonge dansers uit Zwolle en omgeving.
,,Als dansschool bestaan we 43 jaar met heel veel dansplezier voor iedereen en zijn we al jaren succesvol op internationaal niveau met onze hiphop wedstrijdteams en stijldansparen. Pas sinds 2 jaar zijn we ook deze jazzdance teams gestart. We zijn dan ook ontzettend trots op de dansers en choreograaf Melanie Koster, dat we dit zo snel op dit niveau hebben kunnen brengen!", aldus Claudia de Rijter, DIFF Dance Centre. 

Binnenkort zijn er verschillende audities voor de wedstrijdteams voor het volgende seizoen en op zondag 2 juni is er een grote Open Dag met gratis workshops.  
Audities: Zondag 19 mei- jazzdance teams, vanaf 9 jaar tot en met 18+ 
Zaterdag 1 juni - hiphop wedstrijdteams vanaf 7 jaar tot en met 18+
Informatie, aanmelden of contact:

http://www.diffdancecentre.nl 
 

Meer berichten