Anne en Hans Invernizzi in Theeschenkerij Eekhout

Zwolle - Dochter en vader, Anne en Hans Invernizzi treden zondag 12 mei op in Theeschenkerij Eekhout. De theeschenkerij start op Moederdag het seizoen 2019.

Anne (zang, percussie) en Hans (zang, gitaar) Invernizzi zijn een all-round en ervaren duo uit Zwolle. Vader en dochter spelen een breed repertoire van jazz, latin, fifties, sixties, seventies, standards, het betere Nederlandstalige lied en Top 40 hits uit de jaren tachtig, negentig, nul en tien.

Hans z'n specialiteit zijn de onverwoestbare songs uit de jaren zestig en Anne zingt graag nummers van Adele, Anouk, Ilse de Lange, Norah Jones, Miss Montreal en Caro Emerald. 

Duo Invernizzi speelt tussen 14.30 en 16.30 uur. De Theeschenkerij is open van 14.00 tot 18.00 uur en serveert warm, koud en lekkers 'uit de buurt'. Kom naar Park Eekhout en maak het mee!

Er is dit jaar een extra gevarieerd aanbod van optredens geprogrammeerd. Als het weer meewerkt, biedt de theetuin acht keer live muziek. Later dit jaar klinken Turks-Syrische geluiden, chansons, licht-klassiek, country, folk en blues. 

Joop de Haan
Meer berichten