Foto:

Boekenbeurs in Buitensporig Zwolle

Zwolle - Buitensporig Zwolle en boekliefhebbers houden dinsdag 23 april vanaf 9.00 uur een boekenbeurs op het NS station van Zwolle. De boekenbeurs met de titel 'Er was ns...' probeert boeken uit de kast te krijgen en weer nieuw lezen in te blazen.

Buitensporig is een nieuwe, tijdelijke plek (oude Bruna-locatie) in de stationshal van Zwolle, waar reizigers aangenaam kunnen wachten.

n het historische stationsgebouw aan de stadszijde van het station zijn die dag boeken te koop te ruil, of ze kunnen worden ingeleverd om te worden gereanimeerd. Wie niet weet welk boek te lezen krijgt bij het speciale leesloket zelfs leesadvies op maat.

Alle boeken die aan het einde van de dag over zijn zullen bij Buitensporig Zwolle in de speciale 'Er was ns-boekenkast' voor het grijpen blijven voor reizigers en bezoekers van station Zwolle.

De opbrengst van de boekenbeurs komt volledig ten goede van een goed doel dat het lezen van boeken stimuleert. Meer
informatie over de boekenbeurs is te vinden op de Facebookpagina van BuitensporigZwolle. Wie veel bijzondere boeken beschikbaar heeft kan een mailtje naar erwasns@gmail.com

Joop de Haan
Meer berichten