De organisatie van de AsRENdorp is druk met de zesde loop door de Zwolse wijk.  Deze wordt zondag 30 juni gehouden.
De organisatie van de AsRENdorp is druk met de zesde loop door de Zwolse wijk. Deze wordt zondag 30 juni gehouden. (Foto: )

Inschrijving AsRENdorp is weer van start gegaan

Zwolle - De inschrijving voor de zesde editie van de Vesta Chemicals AsRENdorpis is gestart. De zesde editie wordt gehouden op zondag 30 juni. De organisatie van AsRENdorp heeft besloten om er in ieder geval nog een lustrum voor te gaan.

Dit jaar is er een nieuwe hoofdsponsor (Vesta Chemicals), een nieuw parcours en er zijn andere afstanden voor de kinderen. Ook dit jaar weer een leuke, muzikale warming-up. Daarna start de SIMONkinderREN. Zij kunnen 500, 750, 1.000 of 1.500 meter rennen, rondjes van 250 meter.

Tenslotte is er voor volwassenen de ArslanTerWee 5 kilometer en de FysioMobilae van 10 kilometer. Er zijn rondjes van 2,5 kilometer. G-lopers zijn ook welkom. Zij kunnen meedoen met de 1500 meter of de 5 kilometer.

Inschrijven kan via de site. Het Assendorperplein wordt voor de loop weer omgetoverd tot feestplein, met muziek, attracties voor kinderen en eettentjes. Ook dit jaar zijn er weer KinderREN-clinics, aangeboden door Landstede-studenten. Er wordt nog gekeken of er weer clinics voor volwassenen gaan komen. Sponsors en vrijwilligers zijn ook nog welkom. Zij kunnen zich melden via info@asrendorp.

www.asrendorp.nl

Joop de Haan
Meer berichten