Een team IntermeZZo ging in 2018 ook al de Mont Ventoux  op.
Een team IntermeZZo ging in 2018 ook al de Mont Ventoux op.

IntermeZZo zoekt mensen die Mont Ventoux willen beklimmen

Zwolle - IntermeZZo in Zwolle, nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, gaat op donderdag 5 en vrijdag 6 september met een team de Mont Ventoux op: wandelend, hardlopend en fietsend. Doel is om geld op te halen voor KWF én IntermeZZo. IntermeZZo zoekt mensen die mee de Franse berg op willen. Op donderdag 28 maart om 19.30 uur is er een informatie avond voor ieder die zin heeft in deze uitdaging.

Tijdens de informatieavond wordt verteld hoe de Stichting Mont Ventoux de beklimming organiseert onder de naam www.grootverzettegenkanker.nl Er wordt een beeld gegeven van wat deelnemers kunnen verwachten en hoe zij zich kunnen voorbereiden.

Drie mensen van team IntermeZZo die in 2018 zijn mee geweest vertellen hun ervaring. Niet alleen de sportieve prestatie, ook de ontmoeting met anderen, maakt deelname speciaal. Honderden mensen die te maken hebben met kanker, zelf of in hun omgeving, gaan de berg op: survivers, naasten en vrienden, nabestaanden en ook sportievelingen die de uitdaging combineren met het goede doel. Wie mee wil in september 2019, kan zich na de informatieavond inschrijven.

IntermeZZo is bedoeld  om, aanvullend op het medische traject, mensen te ondersteunen de regie op hun leven met of na kanker te (her)nemen. Jaarlijks telt het nazorgcentrum zo'n 5.000 bezoeken aan voorlichting, workshops en cursussen en activiteiten.
IntermeZZo is voor de financiering van haar werk aangewezen op giften, sponsoring en goede-doelenacties. Deelname aan de jaarlijkse actie 'Grootverzettegenkanker', levert een mooi bedrag op. Hoe meer mensen deelnemen voor IntermeZZo, hoe beter. 

Aanmelden voor de informatieavond via info@intermezzo-zwolle.nl of 038 - 4246088.
Locatie: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter van Thienenweg 1A in Zwolle. 
Gratis parkeren voor de deur.
 
 
 

Joop de Haan
Meer berichten