Moeders ontmoeten elkaar bij Kids&Koffie Zwolle. De bijeenkomsten zijn elke eerste en derde vrijdag van de maand. (foto: Henrike Joziasse)
Moeders ontmoeten elkaar bij Kids&Koffie Zwolle. De bijeenkomsten zijn elke eerste en derde vrijdag van de maand. (foto: Henrike Joziasse) (Foto: Henrike Joziasse)

EHBO-workshop voor moeders bij Kids&Koffie

Stichting Kids & Koffie Zwolle houdt vrijdag 5 april een EHBO-workshop voor moeders. De workshop is gericht op eerste hulp bij (jonge) kinderen en wordt van 9.30 tot 11.30 uur gegeven door iemand van het Rode Kruis.

Holtenbroek - Stichting Kids & Koffie Zwolle organiseert twee keer per maand bijeenkomsten voor moeders en kinderen in Holtenbroek.

Elke eerste vrijdag van de maand houdt Stichting Kids & Koffie Zwolle een workshop over een onderwerp dat te maken heeft met de opvoeding.

Elke derde vrijdag van de maand is er tijd voor ontmoeting. Er wordt samen koffie of thee gedronken en er is tijd om vragen over opvoeding te stellen en met elkaar te te bespreken.

Alle bijeenkomsten van Stichting Kids & Koffie zijn gratis te bezoeken en worden gehouden in het Huis van Kansen, op het terrein van basisschool de Toonladder aan de Bachlaan 156a.

Aanmelden is niet nodig. Voor de kinderen is er oppas in een aparte ruimte van De Toonladder waar zij kunnen spelen onder toezicht van ervaren oppassers. Meer informatie via kidsenkoffiezwolle@gmail.com.

www.kidsenkoffiezwolle.nl

Meer berichten