Beursvloer Zwolle wordt dit jaar op woensdag 17 april gehouden in Landstede aan de Fuchsiastraat.
Beursvloer Zwolle wordt dit jaar op woensdag 17 april gehouden in Landstede aan de Fuchsiastraat. (Foto: )

ZwolleDoet!: van werken met dieren tot biertappen

Zwolle - In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

Driezorg zoekt: vrijwilliger dierenweide

Voor de dierenweide van de Kievitsbloem is Driezorg op zoek naar een aantal vrijwilligers voor het verzorgen van de dieren. Het doel is om samen met de bewoners te helpen met de werkzaamheden bij de dierenweide, maar natuurlijk ook om mee te denken over toekomst van de dierenweide. De werkdagen zijn van maandag t/m zondag en de tijden zijn in overleg.
Meer informatie op www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'dierenweide'.

Groot Boeken- & Verhalenbal Zwolle

Tijdens de Boekenweek wordt we de eerste editie van 'Overijssel Verwoord' afgesloten. Er zijn diverse activiteiten, zoals Lezen met de Sterren (25 maart) op diverse middelbare scholen en op 28 maart wordt de literatuur gevierd in Odeon (Zwolle) tijdens het Groot Overijssels Boeken & Verhalenbal. De organisatie zoekt vrijwilligers die ondersteunen tijdens de uitvoer van deze activiteiten. Meer informatie op www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'verhalenbal'.

Bevrijdingsfestival zoekt barvrijwilligers

Bevrijdingsfestival Overijssel is op zoek naar horeca kanjers van 18 jaar of ouder. Als barvrijwilliger ben jij het gezicht van het festival en heb je veel contact met bezoekers. Het is een super gezellige dag, maar ook hard werken!
Wil jij hen op zondag 5 mei helpen? Dan kun je kiezen voor een middagdienst (10.00 tot 18.00) of een avonddienst (17.00 tot 1.00). Meer informatie op www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'barvrijwilliger'.

Beursvloer Zwolle

Tijdens de beursvloer op 17 april worden maatschappelijke organisaties (te denken valt aan sportclubs, goede doelen, stichtingen, verenigingen, burgerinitiatieven) met ondernemers van bedrijven in contact gebracht op een beursachtige wijze. Zonder financieel te investeren worden er matches gemaakt.

Meer informatie en aanmelden via www.zwolledoet.nl/beursvloer.

Joop de Haan
Meer berichten