Workshop over passende baan

Zwolle - "Ik denk weleens… Je baan is net als een paar schoenen. Soms past de schoen prima, maar soms knelt ie aan alle kanten."  Dat zegt Pieter Wieten van Wieten Schoencomfort aan de Diezerkade.

Samen met Van Dam Loopbaanbegeleiding houdt Wieten Schoencomfort op woensdagavond 13 maart de workshop 'Waar loop jij tegen aan in je baan?!'.

Tjeerd van Dam: "Een spannende vraag om aan mensen te stellen is: Zou je weer solliciteren op je huidige baan? Niet iedereen kan daar volmondig 'ja' op zeggen. De baan is door de loop der tijd veranderd of de werksfeer is niet meer zoals die geweest is".

Deze workshop helpt deelnemers om met hernieuwde energie te blijven werken in de huidige of juist in een andere baan. Wij bieden een interactief programma met een presentatie en veel praktische tips. Na afloop is er voldoende ruimte om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen, maar een paar nieuwe schoenen passen mag natuurlijk ook.

De workshop start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats in de winkel van Wieten Schoencomfort. Deelname is gratis en het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via vandamloopbaanbegeleiding.nl.

Joop de Haan
Meer berichten