Beursvloer Zwolle wordt woensdag 17 april gehouden in Landstede aan de Fuchsiastraat.
Beursvloer Zwolle wordt woensdag 17 april gehouden in Landstede aan de Fuchsiastraat. (Foto: )

ZwolleDoet!: van vrijwilliger in houtbewerking tot Beursvloer

Zwolle - In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

50|50 Workcenter zoekt: vrijwilliger houtbewerking

50|50 Wood is de houtafdeling van het Workcenter waar deelnemers, onder begeleiding van een vakmeester, duurzaam en authentiek meubilair maken. Op de houtwerkplaats van 50|50 Wood ontwikkelen ze hun talent en werknemersvaardigheden. De vrijwilliger helpt mee met het maken van meubels en woonaccessoires, zowel op bestelling als vanuit eigen ontwerp. Deze vrijwilligerplek is ook geschikt als werkervaringsplek.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'Wood'.

50|50 Workcenter zoekt: vrijwilliger bij de Brasserie in de Bank

50|50 workcenter Zwolle heeft twee locaties waar deelnemers, in samenwerking met professionals en vrijwilligers, aan een nieuwe toekomst werken door werkervaring op te doen in de keuken of bediening. Bij Dagelijks Brood en de Brasserie in de Bank worden er lekkere en gezonde gerechten gemaakt die ter plekke of thuis op kunnen worden gegeten. Het Workcenter biedt ook de mogelijkheid om vergaderruimte te huren, waarbij de catering wordt verzorgd door de Brasserie.

Deze vrijwilligersplek is ook geschikt als werkervaringsplek.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'Brasserie'.

17 april: Beursvloer Zwolle

Samen staan we sterk! Onder dat motto wil ZwolleDoet! met de Beursvloer jou als maatschappelijke organisatie en het bedrijfsleven dichterbij elkaar brengen. Dit kan door mooie matches te maken en een win-win situatie te creëren. Hoe? Door met gesloten beurzen te handelen en te onderzoeken hoe je elkaars krachten kunt bundelen en tot een mooie samenwerking kunt komen.
Denk aan het aanbieden van een gratis concert in ruil voor financieel advies, of het aanbieden van een workshopruimte in ruil voor een social media strategie. Kortom, geen vraag noch aanbod is te gek.

Doe jij met jouw maatschappelijke organisatie (weer) mee? Ga snel naar https://www.zwolledoet.nl/beursvloer en meld je aan.

Beursvloer Zwolle wordt woensdag 17 april van 17.00 tot 20.00 uur gehouden in Landstede aan de Fuchsiastraat 1.

Joop de Haan
Meer berichten