Spektakel op de baan tijdens Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen Zwolle.
Spektakel op de baan tijdens Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen Zwolle. (Foto: HTD Photography)

Brullende motoren tijdens 36e editie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen

Zwolle - Voor liefhebbers van tractorpulling is het vanaf vrijdag 8 februari weer twee dagen lang genieten geblazen in de IJsselhallen Zwolle. Dan klinkt om 18.00 uur het startschot voor Trekkerweb Indoor Farmstock. En op zaterdag 9 februari gaat om 11.00 uur de jaarlijkse Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling van start in twee sessies. In totaal zijn er twaalf klassen en ruim honderd verschillende wedstrijdmachines. De organisatie verwacht dat vele duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland het eerste pullingweekend van 2019 openen. 

Bij de Indoors in Zwolle zit het publiek met de neus op de baan. Oordopjes zijn hierbij geen overbodige luxe. 

Op vrijdag 8 februari binden de Sport en Supersporttractoren de strijd met elkaar aan tijdens Trekkerweb Indoor Farmstock. Er verschijnt 1.000 tot 1.500 PK aan de start.


Op zaterdag 9 februari vindt de 36e editie van Oliehandel.nl Indoor Tractor Pulling plaats en komen de deelnemers uit de Grand National klassen aan bod. De eerste sessie (11.00 uur) start met de Two Wheel Drive klasse. Daarna zullen de Light Modifieds, de Limited Superstocks én de Unlimiteds aanhaken in de IJsselhallen. De 2e sessie (18.00 uur) gaat van start met de Mini-Unlimiteds en vervolgens de Modified klasse en de Superstocks. Met deelnemers uit onder andere Nederland, Groot Brittannië, Frankrijk, Duitsland, Denemarken en Zweden is de top van Europa aanwezig.  

Meer informatie en kaartverkoop: www.indoortractorpulling.nl 
 

Joop de Haan
Meer berichten