Knuffelspektakel met knuffelkonijnen in knuffelcaracan
Knuffelspektakel met knuffelkonijnen in knuffelcaracan

Knuffelkonijnen op bezoek in Isala


Zwolle - Stichting De Knuffelkonijntjes heeft samen met Sneeuwwitje een bezoek gebracht aan ziekenhuis Isala.

Kinderen konden met en hun ouders langskomen om te knuffelen met de speciaal getrainde konijnen, kleurplaten kleuren en Sneeuwwitje ontmoeten. Bedoeling was om de kinderen wat rust, blijdschap en ontspanning te geven in een misschien wel zorgelijke tijd. Dit jaar zal de stichting maandelijks een bezoekje brengen aan het Isala.


ANBI Stichting De Knuffelkonijntjes heeft het doel mensen even hun zorgen, ziekte of eenzaamheid te laten vergeten. Dit doen zij door hen op te vrolijken met de speciaal hiervoor getrainde konijnen uit de knuffelbak en de knuffelcaravan. Met deze knuffelcaravan kunnen ze op locatie bezoeken. De doelgroep is zeer divers, van (terminaal) zieke kinderen tot dementerende ouderen. Door een bezoek van De Knuffelkonijntjes leven de mensen even in het nu en verdwijnt de ziekte of dementie voor een moment naar de achtergrond.

Meer informatie via de voorzitter van de stichting, Rene te Wierik, te bereiken via info@stichtingdeknuffelkonijntjes.nl of kijk op www.hetknuffelkonijn.

Meer berichten