Foto: Erik Franssen

Mantelzorgers uit Zwolle gezocht voor gratis persoonlijk concert aan huis

Zwolle - Kameroperahuis en ArtEZ Zwolle zijn op zoek naar mantelzorgers uit Zwolle die willen meewerken aan een gezamenlijk muziekproject.

Dit project vindt plaats tussen maandag 11 en vrijdag 15 maart. Aan de hand van persoonlijke gesprekken maken studenten van ArtEZ onder leiding van makers van Kameroperahuis een concert op maat.

Muziek heeft veel verschillende effecten op de mens: muziek verbindt mensen met elkaar en heeft het vermogen om herinneringen op te roepen. Studenten van ArtEZ willen in gesprek gaan met mantelzorgers over hun muzikale herinneringen. Aan de hand van deze gesprekken maken de studenten een persoonlijk concert voor mantelzorger en verzorgde en presenteren dit op vrijdag 15 maart bij de mantelzorger en verzorgde thuis.

Mantelzorgers uit Zwolle kunnen zich aanmelden door voor vrijdag 1 februari een email te sturen naar info@kameroperahuis.nl. Tussen 11 en 14 maart wordt een gesprek bij de mantelzorger thuis gepland. Op vrijdag 15 maart komen de studenten bij de mantelzorger thuis langs om het persoonlijke concert ten gehore te brengen.

Kameroperahuis is een productiehuis voor muziektheater gevestigd in Zwolle. Sinds de oprichting in 2007 begeleidt Kameroperahuis jonge, nationale talenten in het maken en uitvoeren van eigentijds muziektheater.

Joop de Haan
Meer berichten