Foto:

ZwolleDoet!: van rolstoeldansen tot nieuwe editie Beursvloer Zwolle

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

Ondersteuning Rolstoelvolksdansen

Hou je van dansen en muziek? Dan is deze vacature echt iets voor jou. Muziek en samen dansen, dat zijn de ingrediënten waar het rolstoelvolksdansen met (kwetsbare) ouderen in een verpleeghuis om gaat. Niet elke bewoner kan actief meedoen, maar het contact maken met anderen, gezelligheid en bovenal genieten is het belangrijkste.
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht zoekt enthousiaste mensen die samen met andere vrijwilligers en/of medewerker een paar uurtjes per week op dinsdag het volksdansen kunnen ondersteunen. Hierbij kun je denken aan bewoners halen/brengen van de afdeling en samen met de bewoners op muziek 'dansen'.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'Rolstoelvolksdansen'.

Vrijwilliger fietslessen

Travers Welzijn is op zoek naar een begeleider bij de fietslessen. Ben jij iemand die het leuk vindt om mensen te leren fietsen of om alleen daarbij ondersteuning te bieden? Als begeleider bij de fietslessen, ondersteun je de kandidaten bij de lessen en je bent bereid om fietslessen te (leren) geven. Je oefent zowel de praktijk als de theorie met de kandidaten. Je bent je minimaal 2 uur per week beschikbaar. Dit kan op de donderdagmiddag zijn of de maandagochtend.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'fietslessen'.

17 april: Beursvloer Zwolle

Samen staan we sterk! Onder dat motto willen we met de Beursvloer jou als maatschappelijke organisatie en het bedrijfsleven dichterbij elkaar brengen, dit keer bij Landstede aan de Fuchsiastraat, op woensdag 17 april van 17.00 tot 20.00 uur. Dit kunnen jullie doen door mooie matches te maken en een Win-WIn situatie te creëren. Doe jij met jouw maatschappelijke organisatie (weer) mee?!

De Beursvloer is een feestelijk evenement wat al vele jaren een grote hit is. Tijdens deze avond komen zowel maatschappelijke organisaties als bedrijven/ondernemingen samen om matches te maken. En met een match bedoelen we partij 1 heeft een vraag die partij 2 kan beantwoorden daar tegenover zet partij 1 weer iets anders ter ruiling.

Aanmelden via www.beursvloerzwolle.nl.

Joop de Haan
Meer berichten