Janine Stougie en Walter Devenijns onderzoeken alles zelf.
Janine Stougie en Walter Devenijns onderzoeken alles zelf.

E-reisgids over Costa de la Luz Noord & Doñana door Zwols journalistenduo

Zwolle - Na de e-reisgids Costa de la Luz Zuid van begin dit jaar brengt het Zwolse journalistenduo Walter Devenijns en Janine Stougie nu een uitgebreid kijk- en leesboek uit over het noordelijke deel van deze Zuid-Spaanse kust.

Zelf is het stel trots op de zeer uitgebreide verkenning van Werelderfgoed Doñana. Ongeëvenaard uitgebreid, want nergens in het Nederlands taalgebied zul je meer tekst en beeld vinden over dit bijzondere natuurpark. De lezer gaat onder meer op visite bij de lynxen de ooievaar en reist mee met een bussafari. Het geheel wordt gelardeerd met vele prachtige illustraties.


Het e-boek ‘Costa de la Luz Noord, de groene gordel onder Sevilla’, is het resultaat van een maanden durende camperreis tussen natuurpark Doñana en havenstad Ayamonte bij de Portugese grens. De bijna driehonderd pagina’s tellende reisgids is gelardeerd met honderden prachtige illustraties en tientallen kaarten.
Naast natuur is er uitgebreide aandacht voor bedevaartsoord El Rocío, de Columbussteden, Palos de la Frontera en Moguer, en het bij zonaanbidders en golfliefhebbers bekende Islantilla met de steden Ayamonte en Isla Cristina. In totaal zijn 26 steden en dorpen bezocht.

Costa de la Luz Noord, de groene gordel onder Sevilla, telt 294 pagina’s, 425 foto’s, 48 kaarten en kost 15,99 euro. Bestellen kan op https://campersmuikjegaatlos.nl/costadelaluznoord-donana/

Meer berichten