Vitaal Ouder Worden voor 55-plussers

Zwolle - Op Sportpark Marslanden wordt woensdag 12 december een Vitaal Ouder Worden-dag gehouden voor 55-plussers. Belangstellenden kunnen zich tussen 8.45 en 9.00 uur melden in de kantine van SV Zwolle aan de Hyacinthstraat 66. Om 9.00 uur begint het programma, dat duurt tot ongeveer 12.00 uur.

In samenwerking met Fysiomobilae, Koersbalvereniging Marslanden, jeu de boulesvereniging Het Zuiderboeltje en SportService Zwolle wordt een sportieve, informatieve en vooral gezellige ochtend gehouden over vitaal ouder worden. Tijdens deze dag krijgen de delnemers informatie over gezond eten, genoeg bewegen, vitaal blijven en sociale contacten opdoen en onderhouden.

Na een gezamenlijk beweegmoment als opening is er aandacht voor 'valpreventie' namens Fysiomobilae, basis fittest namens SportService Zwolle, een jeu de boulesclinic namens Het Zuiderboeltje en een koersbalclinic namens Koersbalclub Marslanden

Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Meer informatie via verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl of 06 - 42627933.

Joop de Haan
Meer berichten