Foto: Kerstin Joensson

Hansi Hinterseer komt in Zwolle

Zwolle - Hansi Hinterseer, een van de meest succesvolle Duitstalige artiesten, komt naar Zwolle. De Oostenrijkse schlagerzanger Hansi Hinterseer is op 8 december samen met volksmuziekgroep das Tiroler Echo te zien in de IJsselhallen Zwolle. Aanvang 20.00 uur.

Hansi Hinterseer komt voor de derde keer in zijn carrière naar de IJsselhallen in Zwolle. De Oostenrijker tourt momenteel met zijn Christmas Tour door Oostenrijk, Duitsland en Zwitserland en doet daarbij ook Nederland aan. Hinterseer zong in zijn carrière 30 gouden en platina albums bij elkaar. Voordat hij de onbetwiste schlagerkoning werd was hij professioneel skiër en in 1974 zelfs winnaar van de slalom op de Hahnenkammrennen in zijn geboorteplaats Kitzbühel.

Tijdens het concert in de IJsselhallen komt van alles voorbij: van folk tot populaire kerstklassiekers. Tijdens de Adventperiode voor Kerst speelt muziek van oudsher een belangrijke rol. Een indrukwekkend décor zal er tijdens het concert voor zorgen dat de IJsselhallen in mum van tijd zal baden in het licht en in de sfeer van Kerstmis.

"Ik kijk altijd uit naar Kerstmis, naar de Kerst die ik heb mogen ervaren als kind in de bergen van Tirol. Het lijkt mij mooi mijn liefde en het speciale gevoel te delen met u als bezoeker", aldus de populaire zanger.

Kaarten voor Hansi Hinterseer & Tiroler Echo zijn verkrijgbaar via www.ntk.nl en 0900-9203 (45 cpm).

Meer berichten