Guido's Orchestra treedt zondag 6 januari op in Theater De Spiegel in Zwolle.
Guido's Orchestra treedt zondag 6 januari op in Theater De Spiegel in Zwolle. (Foto: Loe Beerens (Guido's Orchestra))

Nieuwjaarsconcert Zwolle viert jubileum met optreden Guido's Orchestra

Zwolle - Het energieke poporkest Guido's Orchestra verzorgt op zondag 6 januari 2019 het 25e Nieuwjaarsconcert in Theater De Spiegel in Zwolle.

Concerten over de hele wereld, meerdere gouden cd’s en dvd’s, grote tv-specials en live opgetreden voor meer dan 1,7 miljoen bezoekers: Guido’s Orchestra staat garant voor een spectaculaire show. 

Guido’s Orchestra bestaat uit Guido Dieteren (orkestleider, violistsolist, arrangeur en componist), Wendy Kokkelkoren (zangsoliste en sopraan) en het poporkest dat een popband en klassiek orkest in één is. In een aanstekelijke mix van pop en klassiek nemen zij de bezoeker mee langs muzikale hoogtepunten uit de voorbije eeuwen, waarbij het ‘nu’ zeker niet vergeten wordt.

De orkestproductie heeft een indrukwekkende staat van dienst: het poporkest tekende bijvoorbeeld al voor de muzikale eindverantwoordelijkheid van de bekende concertenreeks Symphonica in Rosso, gaf primetime-liveoptredens op de Duitse, Oostenrijkse en Zwitserse televisie, werkte samen met artiesten als Lionel Richie, Marco Borsato, Anouk en vele anderen en maakte negen (meervoudige) platina cd’s en dvd’s en drie gouden platen.

Het nieuwjaarsconcert, dit jaar verzorgd door Guido’s Orchestra, wordt voor de 25e keer gehouden. De opbrengst van het concert komt ten goede aan een goed doel uit Zwolle. Het nieuwjaarsconcert is een initiatief van de drie Zwolse Lionsclubs.

Het Nieuwjaarsconcert van Guido’s Orchestra begint op 6 januari om 15.00 uur in Theater De Spiegel. Kaarten à €45 zijn te bestellen via de website: www.zwolsetheaters.nl.

Meer berichten