Dierenweide 't Spiekertje heeft veel vrijwilligers, maar nog geen vrijwillige klusser.
Dierenweide 't Spiekertje heeft veel vrijwilligers, maar nog geen vrijwillige klusser. (Foto: )

ZwolleDoet!: van zangvink voor Wilhelminakoor tot klusser

In Zwolle worden vele activiteiten mogelijk gemaakt door vrijwilligers. ZwolleDoet! presenteert op www.zwolledoet.nl enerzijds het aanbod van vrijwilligers en anderzijds de vacatures van organisaties die vrijwilligers zoeken.

Zangvink voor Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck

Het Zorghuis Wilhelmina van Sonsbeeck is gestart met een koor. En zij zoeken een 'Zangvink' om dit nieuwe Wilhelminakoor te begeleiden. Als vrijwilliger ondersteun je het Wilhelminakoor en help je mee zodat de deelnemers, ouderen met geheugenproblemen, voldoende aandacht krijgen voor een plezierige ochtend. Natuurlijk door samen te zingen met de bewoners, maar ook door samen de ruimte klaar te zetten, bewoners op te halen en weer terug te brengen. Het belangrijkste van deze morgen is samen plezier te hebben.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'Zangvink'.

Klusser voor Dierenweide 't Spiekertje

Dierenweide 't Spiekertje ligt in park Ittersumerbroek, tegenover de Staatssecretarislaan. De dierenweide bestaat sinds 1996 en werkt met een vaste groep vrijwilligers uit de wijk. Elke week hebben twee vrijwilligers voerdienst en op de zaterdagmorgen komt iedereen bij elkaar om te voeren en de hokken schoon te maken. De dierenweide mist een vrijwillige klusser.

Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'Spiekertje'.

RIBW Groep Overijssel zoekt vrijwilliger Filmgroep

Voor Netwerk Empowerment van de RIBW Groep Overijssel is Bureau Opstart op zoek naar een vrijwilliger voor de Filmgroep. Deze groep brengt lokale en centrale cliëntinitiatieven in Overijssel in beeld. Nieuwe ontwikkelingen en succesverhalen worden zo gedeeld. Dit is intern gericht, maar indien passend zal dit ook extern gepubliceerd kunnen worden.
Meer informatie via www.zwolledoet.nl/vacatures, trefwoord 'Filmgroep'.

ZwolleDoet! helpt je zoeken

Sport je graag? Ben je een echte regelaar? Of juist gek op de natuur? Er zijn zoveel verschillende vacatures dat er vast iets tussen staat dat perfect bij jou past.
Er zijn zoveel verschillende mogelijkheden voor vrijwilligerswerk dat we snappen dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij helpen je daarom graag mee! Neem contact op met Justin Daems via justin@zwolledoet.nl of bel hem op 038-7508388 en ga samen onderzoeken wat het best bij je past.

Joop de Haan
Meer berichten