Andries Heidema in gesprek met directie, bestuur en medewerkers kringloopwinkel Déjà Vu en Red een Kind
Andries Heidema in gesprek met directie, bestuur en medewerkers kringloopwinkel Déjà Vu en Red een Kind (Foto: Red een Kind / Lineke Mook))

Commissaris van de Koning bezoekt kringloopwinkel Déjà Vu

Zwolle - De jongste Zwolse kringloopwinkel Déjà Vu kreeg maandag informeel bezoek van de nieuwe Commissaris van de Koning van Overijssel, Andries Heidema. De vondst van een boek over de Provinciale Staten was voor Déjà Vu aanleiding om dat boek, vergezeld van een persoonlijke uitnodiging, naar het Provinciehuis te sturen.

Heidema was onder de indruk van de gedrevenheid van de veertig vrijwilligers, die er steeds weer voor zorgen dat de winkel met tweedehandsspullen er aantrekkelijk uitziet. In deze periode voor Kerst bijvoorbeeld met twee gedekte en versierde tafels.

De opbrengst van Déjà Vu is in in zijn geheel voor Stichting Red een Kind. Deze stichting zet zich al vijftig jaar in voor kinderen in delen van de wereld. Heidema kreeg als dank voor zijn bezoek een kringloopgeschenk aangeboden: een ingelijste foto van het Provinciehuis.

Déjà Vu is te vinden aan de George Stephensonstraat (achter de bouwmarkten in de Marslanden) en is open van donderdag van 9.00 tot 21.00 uur en op vrijdag en zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur

Meer berichten