Ferocious Dog zamelt geld in voor De Herberg tijdens concert in Hedon

Zwolle - De Britse folk- en punkband Ferocious Dog organiseert rondom hun optreden op zondag 25 november in Hedon een inzamelingsactie voor de Zwolse daklozenorganisatie De Herberg.

Bezoekers kunnen hun donaties rondom het optreden afgeven in de foyer van het Zwolse poppodium. Ferocious Dog is als band zeer begaan met het lot van minder bedeelden in de samenleving. Daarom houden zij tijdens al hun concerten altijd een zogenaamde Food Drop. Dit is een inzamelingsactie voor lokale voedselbanken of, ook in dit geval, lokale daklozen organisaties. 

Omdat Ferocious Dog ook van Nederland is gaan houden, willen zij deze traditie hier graag voortzetten. Voor hun optreden in Zwolle is de keuze gevallen op lokale organisatie De Herberg. De Herberg heeft aangegeven dat ze vooral (en alleen) heel erg geholpen zijn met toiletartikelen, zoals scheermesjes, scheerschuim, tandpasta, tandenborstels, zeep, shampoo en deodorant.

 De band vraagt iedere bezoeker iets te doneren, al is het maar een tandenborstel of een stuk zeep. De band uit Nottingham stond dit jaar ook al op het Bevrijdingsfestival Overijssel. 

Kaarten voor het optreden van Ferocious Dog zijn te koop via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. 

Entree 12,50 euro.

Joop de Haan
Meer berichten