Succesvolle sponsoravond bij Sparta

Foto: Pr

ZWOLLE - Bij korfbalclub Sparta Zwolle was het afgelopen vrijdagavond een drukte van belang. Tijdens de clubavond waren sponsoren en selectiespelers uitgenodigd om in ontspannen sfeer vooruit te blikken op het aanstaande zaalseizoen.

Herman van den Belt, trainer en hoofdcoach van Landstede Basketbal nam de aanwezigen in een bevlogen en interactieve presentatie mee in zijn filosofie op teamsport en basketbal. Daarbij zag hij ook verbinding met de korfbalsport. Na de pauze werd de aandacht gericht op Sparta Zwolle. De doelstelling is duidelijk laat hoofdcoach Henco Pullen weten: "Na onze handhaving in de overgangsklasse vorig seizoen willen we dit jaar bij de bovenste 4 eindigen, maar we gaan van wedstrijd tot wedstrijd kijken. Heerenveen thuis is de seizoensopening en daar zullen we echt wat moeten laten zien als we bovenin mee willen doen. Ik denk dat we door intensiever trainen elkaars kwaliteiten nog beter gaan ontdekken, waardoor een speler die over heeft ten opzichte van de tegenstander beter wordt uitgespeeld."

Na een informeel spel door de selectie werd de avond afgesloten en was er de ruimte om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten en vooruit te blikken. Al met al een zeer geslaagde avond voor de ambitieuze korfbalclub. Compayen hierover: "We willen met de club verder groeien, een attractief podium bieden op ieders eigen korfbalniveau en natuurlijk met het 1e team op het hoogst haalbare niveau spelen. Om dat te faciliteren zijn sponsorinkomsten nodig en daarom is een avond als deze van groot belang."
Informatie via komkorfballen@ckvsparta.nl

Meer berichten